Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Ce sinecură are fiul lui Ştefan Andrei?

Prezent ieri la comemorarea Monseniorului Ghika de la Fortul 13 Jilava, Octav Bjoza, preşedintele AFDPR, s-a plâns că la o reuniune mondială a asociaţilor de profil, care a avut loc între 18-20 mai 2011 La Bologna, domnul consul general, Dan Eugen Pineta, proaspăt numit în funcţie, nu s-a deranjat. Nici nu putea avea mari aşteptări de la omul cu o singură calitate: era cumnatului lui Severin. Celălalt Consulul general al României, de la Milano, George Gabriel Bologan, era preocupat de impactul steroizilor asupra sănătăţii “băieţilor metrosexuali aduşi la zi” sau a “domnişoarelor cu fite”. “Steroizii duc la scăderea libidoului şi apariţia disfuncţiilor sexuale”, susţinea diplomatul român pe blogul său, acum dezactivat.

Ce nu ştie domnul Octav Bjoza este că fiul lui Ştefan Andrei, fostul ministru comunist de externe, este “sub acoperire” în consulatul de la Milano.

consulat milanoCitiţi aici un interviu despre ce viaţă tihnită, deloc lihnită au soţii Ştefan şi Violeta Andrei la Snagov. Nimeni nu le deranjează bătrâneţile.

Vecinii lui Călin Andrei de pe strada Dorobanţi susţin că deşi nu are studii superioare e un om modest.

Călin Andrei e un nume comun. Nu e fostul primar din Câmpulung, nici actorul cu acelaşi nume, nici jurnalistul de la EVZ. Are o singură calitate: e fiul lui Ştefan Andrei.

Urmăriţi emisiunea “Panorama” din această seară, cu Oana Stănciulescu şi Octav Bjoza şi veţi afla câţi urmaşi ai foştilor deţinuţi politici sunt prin diplomaţia română.

 

 

Taguri: , , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

  1. Mar 25, 2016

    petre

    Superbă formulare: desi nunare studii superioare, este un om modest.

  2. Mar 22, 2018

    Cela

    Nu are studii, nu are competente, nici diplome si, bineinteles, vecinii cunosc toate astea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.