captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

Ce sinecură are fiul lui Ştefan Andrei?

calin andrei

Prezent ieri la comemorarea Monseniorului Ghika de la Fortul 13 Jilava, Octav Bjoza, preşedintele AFDPR, s-a plâns că la o reuniune mondială a asociaţilor de profil, care a avut loc între 18-20 mai 2011 La Bologna, domnul consul general, Dan Eugen Pineta, proaspăt numit în funcţie, nu s-a deranjat. Nici nu putea avea mari aşteptări de la omul cu o singură calitate: era cumnatului lui Severin. Celălalt Consulul general al României, de la Milano, George Gabriel Bologan, era preocupat de impactul steroizilor asupra sănătăţii “băieţilor metrosexuali aduşi la zi” sau a “domnişoarelor cu fite”. “Steroizii duc la scăderea libidoului şi apariţia disfuncţiilor sexuale”, susţinea diplomatul român pe blogul său, acum dezactivat.

Ce nu ştie domnul Octav Bjoza este că fiul lui Ştefan Andrei, fostul ministru comunist de externe, este “sub acoperire” în consulatul de la Milano.

consulat milanoCitiţi aici un interviu despre ce viaţă tihnită, deloc lihnită au soţii Ştefan şi Violeta Andrei la Snagov. Nimeni nu le deranjează bătrâneţile.

Vecinii lui Călin Andrei de pe strada Dorobanţi susţin că deşi nu are studii superioare e un om modest.

Călin Andrei e un nume comun. Nu e fostul primar din Câmpulung, nici actorul cu acelaşi nume, nici jurnalistul de la EVZ. Are o singură calitate: e fiul lui Ştefan Andrei.

Urmăriţi emisiunea “Panorama” din această seară, cu Oana Stănciulescu şi Octav Bjoza şi veţi afla câţi urmaşi ai foştilor deţinuţi politici sunt prin diplomaţia română.

 

 

Taguri: , , , , , ,

Comentariu (1)

  1. Mar 25, 2016

    petre

    Superbă formulare: desi nunare studii superioare, este un om modest.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.