Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Ce sfaturi medicale caută tinerii români?

Un tânăr îi cere sfatul medicului pentru că urinează pe el la beţie.

Postat de esos

“Am 33 de ani, consum masiv de la 18, iar de câţiva ani am ajuns să fac pe mine la beţie. La început mai rar apoi tot mai des.
Vă rog să nu vă râdeţi, nu este o glumă, nici măcar una proastă, ci o realitate cât se poate de jenantă, care m-a pus nu odată în ipostaze umilitoare.
Nu fac pe mine la fiecare beţie, dar vă pot spune că mă tem atunci când beau la cineva unde urmează să dorm. Am păţit şi că am adormit în bar şi am făcut pe mine de faţă cu toată lumea, inclusiv fata pe care vroiam să o cuceresc.
Ce anume să fac să opresc urinările la beţie?
Care ar fi cauza?o afecţiune neurologică?sau ce anume?
că nu tzoată lunmea are asemenea ,,performanţe” la beţie.
vă rog din suflet, da-ţi un sfat!!!
vă mulţumesc anticipat”

În locul medicului îi răspunde mama:

“Esos, întoarce-te, mamă, acasă. Ţi-am lăsat sticluţa de Berganbier sub perna, aşa cum o făceai înainte, de frică să n-o beau eu. Ţi-am mutat şi toaleta în cameră, te rog frumos, întoarce-te, puiul mamii că acum ai plapuma ta preferată, cu sticle de bere şi gagicuţele de pe ele. Vă rog să mă contactaţi la următorul număr.

P.S: Cumpăr oliţă gonflabilă. Nu întrebaţi de ce.”

La final, sora lui se plânge că idioţi ca el au acces la internet şi scriu numai tâmpenii.

 

 

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.