Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Ce mai face Renate Weber?

De la inaugurarea Centrului de Informare Soros de la Roşia Montană, pe Renate Weber nimeni nu a mai văzut-o prin România. Sigur că misiunea sa de europarlamentărească, cogeamitea aş zice, nu-i mai lasă timp şi pentru a afla ce mai zice talpa ţării. În timpul nominalizării sale pe lista liberală şi pe vremea campaniei electorale era o prezenţă vie, inclusiv pe feisbuc, acum e o absenţă moartă. Am prevenit colegii mei de listă că duduia sorosistă de carieră şi liberală la coc face o figuraţie de moment. Atunci, m-am pomenit atârnat de ştreangul său vocal în plină şedinţă la partid. De parcă ar trebui eu să dau socoteală cuiva că am făcut-o ipocrită.

Când a fost Renata liberală? Că eu nu am văzut-o în această poziţie. Dar în politica românească şi dacă eşti de o tonă poţi face flick-flack-uri. Ce e sigur e că a figurat mulţi ani pe statele de plată ale lui George Soros, cel care a pus banul la dezvelirea peretelui de informare, unde Renate Weber a pozat ca Soarele în Solstiţiu.

Sper că Zilele mele cu Renata, ale prietenului meu Alexandru Petria, nu au avut decât o tangentă literară cu reala Renată. Dacă personajul paraşutat printre liberali i-ar fi pozat ca model ar fi ieşit nu erotism în Deania, ci zborul cu nădragii în Deania. De mic aveam coşmarul că din budigăii unei vecine, Frau durdulii, s-ar putea face paraşutele adevărate.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (6)

 1. Dec 17, 2011

  cățelul alpha

  Eu totuși nu înțeleg de ce unul de pe statele de plată ale lui Soros ar fi mai rău decît unul de pe statele de plată ale RMGC.
  De ce, de exemplu, Renata e nașpa, iar Ghilezan nu?

 2. Dec 18, 2011

  Mihai

  Sa nu te futa grija pe tine ce face Renate Weber.
  Tu vandut esti si vandut o sa mori, tiganu dracului.
  I-ai dezamagit pe toti, gunoiule.

 3. Dec 18, 2011

  Petre

  Exista destule persoane de genul asta care sa se mute prin politica dupa cum bate vantul si dupa cum bate si finantarea patridului, exista destuel exemple si la noi, care sincern u cred ca trebuie mentionate

 4. Dec 18, 2011

  Robert

  Ntz, n-ai inteles! De ce nu ai inteles pana acum mai Mariuse? In politica, apari in presa doar cand ai ceva “interesant” de spus ca sa atragi atentia asupra ta. Cum dansa nu a mai avut ce sa zica, pac, s-a retras intr-un colt ca sa mai coaca iar cate o gogomanie.

 5. Dec 18, 2011

  Royal

  s-o fi plictisit de rosia montana si si-a zis sa taca din gura. ori si-o fi dat seama ce ineptii spunea si din nou, a decis sa taca din gura…
  zic si io

 6. Dec 19, 2011

  Radu

  Mai conteaza cand a fost ea liberala? Ei se dau dupa cum bate vantul, asa ca nu are rost sa ne batem capul. Centrul de informare in schimb e un lucru pozitiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.