Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Către Crin Antonescu: “Te comporţi ca şi personajele din cărţi care din slugi au ajuns stăpăni!”

Se zice că în spatele fiecărui bărbat puternic stă o femeie puternică. Aşa şi în cazul lui Crin Antonescu. După ce s-a însurat cu Adina Vălean s-a dedat la plărecirile vieţii. Huzur, plimbări exotice, concedii pe Valea Loarei, acum şi în Penthouse. S-a răzbunat pe toţi care l-au sprijinit să ajungă preşedinte. Şi eu i-am acordat votul şi lui şi consoartei. Astăzi după amiază i-am trimis un sms trist: “Te comporţi ca şi personajele din cărţi care din slugi au ajuns stăpăni!” Nu aş fi spus nimic dacă nu i-aş fi cunoscut simplitatea, sărăcia şi măsura de dinainte de a deveni soţ şi preşedinte. E normal ca un liberal să fie un om bogat. Dar de doi ani de zile aştept un răspuns simplu: cum a reuşit să pună deoparte 300.000 de euro în calitate de angajat la stat? Răbdarea mea s-a sfârşit. Am cheltuit suficientă energie pentru susţinerea lui şi a PNL. Timpul zidirii a trecut, începe, Crin, timpul dărâmării. Aşa fac toate slugile când ajung în scaunele burghezilor de altă dată. Dau cu copita la tot ce e trecut.

Dacă avea măsură cu aceşti bani putea să-şi ia o căsuţă domnească. Dar vrea şi el sărăntocul să pară baştan. Şi mai şi cere voturile românilor. Ale mele le-a pierdut.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.