Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

BMW, “călcat” de biciclişti. Fotografia care spune povestea

Cristian Vasile imortalizează cea mai sugestivă fotografie a protestelor din ultimele zile. Ieri, lângă Liceul Cantemir, un individ, dotat cu un BMW de forţă, a încercat să treacă prin mijlocul coloanei de biciclişti. Povestea o găsiţi, aici.  Şi-a luat-o, în limbaj periurban. Nu voi vorbi despre ciocnirea civilizaţiilor, doar despre măiestria unui artist vizual ;i despre puterea lui de a povesti prin imagini. Priviţi detaliile şi figurile personajelor. Parcă fiecare ar avea ceva de spus. Până şi ţigara de după conţine un mesaj. Niciun studio de Hollywood n-ar fi reuşit să descrie atât de precis o scenă de luptă, într-un singur frame.

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.