Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Băsescu vrea să îngroape definitiv Monarhia

Ce diversiune… După ce şi-a bătut joc de M.S. Regele Mihai, preşedintele Traian Băsescu, acum, vrea să dea lovitura de graţie prin Referendum.

Când i s-a impus Suveranului abdicarea, poporul nu a fost întrebat. Pentru că orice abuz nu se poate înlătura prin alt abuz, Traian Băsescu, dacă ar fi de bună credinţă, ar cere Parlamentului să se constituie urgent în Adunare Constituantă, care să înceapă adevărata dezbatere Monarhie vs Republică.  În Actul de Abdicare, semnat de Regele Mihai, sub ameninţarea uciderii a 1100 de tineri, în ultima frază e scris următorul mesaj: “Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat”. Şi poporul nu şi-a ales Republica niciodată. Actul abdicării trebuie anulat, Regele invitat să DOMNEASCĂ, şi după şase luni să fie întrebat poporul. Aşa e fair.

Când Adrian Năstase i-a oferit Suveranului Premiul VIP “Omul anului 2003”, pe 17 decembrie 2003, scriam comentariul “Regele şi saltimbancul“.

 

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

 1. Jun 12, 2013

  N. Merrynote

  Complet adevarat ! Frumos articol, poate avem ocazia sa lucram impreuna, daca aveti nevoie de o mana de ajutor. Va invit sa ciiti si blogul meu cand aveti timp, si sa-mi lasai o parere critica, sincera si constructiva. Va multumesc anticipat. Cu stima,

 2. Jun 13, 2013

  Marius

  Cu o comisie care deja modifica constitutia si o va propune spre adoptare inntr-o luna, tu crezi ca Parlamentul ‘se va constitui urgent în Adunare Constituantă’ ? :). Parerea mea este sa urmaresti mai mult din jocurile puterilor si sa incerci sa vezi dincolo de urgenta momentului ! Daca Parlamentul in 4 ani nu a fost in stare sa aplice vointa poporului (asa cum o numesti chiar tu), cum iti inchipui ca se va urni sa transforme Romania in monarhie ? Cum ramane cu postul garantat a lui Antonescu de presedinte? Hai sa nu vedem doar o parte mica de realitate …

 3. Jun 14, 2013

  POPESCU

  HOTIA LA ROMANI .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.