Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De azi, “Poli” putea să fie în prima ligă

Incredibil. Azi în şedinţa Biroului Federal al Federaţiei Române de Fotbal s-a discutat licenţierea lui “Poli” pentru Prima Ligă. Oficialii FRF au stabilit să accepte echipa Timişoarei, chiar şi cu datoriile pe care le are. Marea problemă a Ligii l era că nu poate să desfăşoare competiţia în 17 echipe. Neavând variante convenabile, mai marii federali au zis să facă un favor unui public atât de avid de fotbal, cu o singură condiţie: conducerea lui “Poli”să prezinte un plan de eşalonare a datoriilor. La rugămintea lui Mitică Dragomir de a o accepta pe “Poli” (pentru că nu are alternative), Mircea Sandu ar fi admis destul de repede compromisul pentru că nu mai voia un alt Birou Federal, pe motiv că doreşte să plece în vacanţă. Zis şi făcut. Au chemat juristul. Stupoare. Dosarul era retras. Mai marii din Ligă nu ştiau acest lucru sau s-au făcut cu nu ştiu. Mitică, aşa cum susţin sursele federale, ar fi insistat să fie chemat urgent Duru. Acesta a susţinut că nu ar fi motive de licenţiere. I s-a impus să rezolve problema rapid. Dar îngheţ federal, oficialii lui “Poli” n-au vrut să mai aducă dosarul. Întâmplător m-am nimerit prin preajma reuniunii. Mi s-a şoptit faceţi rost rapid de 10 milioane de euro şi salvaţi situaţia. “Daţi-i lui Iancu măcar 5 milioane şi gata!”mi-a sugerat unul dintre cei mai mari oficiali. Asta s-a întâmplat in jurul prânzului. Dar cum eu nu am aceşti bani, am plecat plângându-mi în pumni: “Doamne, cu ce am greşit?!”

Off the record, mi s-a spus că Iancu, de supărare că oficialii Timişoarei nu i-au satisfăcut poftele, va vinde toată echipa, dar va ţine cele patru grupe de juniori care valorează mulţi bani. Deci nu ne scăpăm de el fără bani. Ne place sau nu, dar “Poli” e proprietatea lui, iar noi suntem neajutoraţi. În 5 milioane de euro stă Timişoara? Am fost întrebat. Nu am avut competenţa să dau un răspuns. Doar în gând m-a tulburat….ce botanişti sunt în burgul meu prăfuit.  Borha listacul, Orza, Ostaficiuc, Cristeştii, Borza… za… de la ză dicks!

La 1 iunie mai e o ultimă strigare. Biroul Federal va fi condus de Mitică Dragomir. El nu prea ar vrea echipa lui Hagi. Tăbărâţi, dar unde?

 

 

 

Mai e o

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. May 27, 2012

    dan

    marius , eu sunt argesean , dar timisoara merita in liga 1

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.