OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Argumente pentru cei care se luptă cu republicanii

coroana

Până în 1945, odată cu instaurarea Guvernului Groza, nimeni nu a contestat Dinastia română, timp de peste 80 de ani. Chiar şi pe vremea dictaturii Regale, românii nu s-au dezis de Suveran.

Imnul Regal se cânta în toate şcolile de dimineaţă. Pe pereţii claselor era portretul Regelui. Nu a fost nevoie de nicio schimbare de drapel, stemă sau text al cântecului.

Bunicii noştri au murit cu gândul la Restauraţie. Să vină cineva să nege, cu argumente.

Republica s-a instaurat prin forţa Armatei de ocupaţie sovietică. Actul de la 30 decembrie s-.a comis sub ameninţarea uciderii a 1.000 de tineri în faţa Palatului Elisabeta.

Când s-a abolit Monarhia, poporul român nu a fost consultat. Deci, orice constituţionalist de bun simţ, ştie că democraţia plebiscitară acţionează în oglindă, într-un cadru definit de Legea fundamentală.

Regele Carol l a făcut 78 de instituţii în mai puţin de 17 ani. Multe dintre acestea, Ateneul, Banca Naţională, CEC-ul, Biblioteca Central Universitară, Muzeul Naţional de Istorie etc, funcţionează şi azi.

Cei patru preşedinţi ai României au dus instituţiile statului în cele mai degradante poziţii publice. Niciodată românii, în întreaga istorie, nu au dispreţuit în asemenea hal autorităţile.

Nu în ultimul rând, Regele este un simbol şi un garant al echilibrului sociale. El este rege atât al socialiştilor, cât şi al liberalilor. Regele constituţional este cel care domneşte, nu guvernează.

Cele mai puternice state ale Europei sunt conduse de monarhi:  Belgia, Denmarca, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Monaco, Luxemburg, Andora. Familia regală a României este înrudită cu toate acestea.
Preşedinţii nu au fost unşi niciodată cu Mirul Sfânt.

Nici un preşedinte nu s-a bucurat de mângâierea unui milion de oameni într-o singură zi, cum a fost de Paşte 1992.

PS. Prietenul meu Şerban Madgearu, nepotul ilustrului economist ţărănist, mi-a spus sec: “Pierzi vremea să le dai ălora argumente”

Taguri: , , , , ,

Commentarii (2)

  1. Oct 28, 2011

  2. Dec 15, 2014

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.