lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Antonescu îi face un “hatchet job*” lui Chiliman

andrei chiliman Crin antonescu

Anglofilii ştiu că hatched job nu e “Blowjob,” localul prin faţa căruia a trecut Ceauşescu în caleaşca regală, doar o acţiune de distrugere a reputaţiei organizaţiei acestuia. Filiala Bucureşti era una dintre cele mai bine poziţionate din ţară, cu 32% intenţie de vot. Numai la Timişoara în 1990 am obţinut 34 %, la conducere fiind atunci Horia Rusu, fie iertat. Crin Antonescu îşi face un harakiri cred unii liberali bătrâni. Eu zic mai simplu. Îşi bate joc. Prin demiterea lui Andrei Chiliman de la conducerea filialei PNL a dat o lovitură nu numai sectorului 1 PNL, ci şi sectorului 2 şi 4. Cristi Popescu şi Geani Dabu fiind, la fel, demişi de la centru. Un abuz incalificabil.

De ce şi-a pus Crin Antonescu dinamită sub şezutul antenist? Simplu. Că nu-l mai interesează nimic decât gloria personală. În Bucureşti, la toamnă, USL va obţine peste 60% din voturi şi nu vrea să lase niciun loc de parlamentar neocupat de camarila sa. Aici e bătălia. Nu-l mai interesează localele. Am fost printre primii liberali care am tuşat lipsa de caracter a lui Antonescu. Acum i-aş arunca cerneală în ochi.

Credeţi că-l interesează de Radu Câmpeanu, Dinu Zamfirescu, Qouintus, Neagu Djuvara. Pentru liderul oralist e mai importantă gaşca helvigiană. Oricum moare pe mâna lui.

hatchet job* – o acţiune de distrugere a reputaţiei

Taguri: , , , ,

Commentarii (3)

 1. Apr 10, 2012

  berenger

  vad ca toata lumea se fereste sa puna punctul pe i: antonescu e pur si simplu prost, in sensul ca are o inteligenta la nivelul certopitecilor. atat.

 2. Apr 10, 2012

  abc

  si ce va doare pe dv. de asta?
  vad ca scrieti si pe evz.ro, via hydepark cotidian… iar evz e o fituica portocalie, nu poate nimeni nega asta

  daca antonescu a gresit in privinta lui chiliman, sau chiliman a gresit umflandu-se ca un peste-balon, ramane de vazut, insa asta nu are de-a face cu dv., ati ales alt drum, ati ales sa va ghidati in viata dupa Steaua “Corabierului”, calatorie sprancenata asadar

 3. Apr 22, 2012

  fanel

  Excesul de zel a acestui om si lipsa unei carisme politice il vor duce la un al 2 lea esec. Alegerile locale sunt foarte importante in bucataria celor parlamentare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.