Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Anarhismul nu prinde la clujeni

Operaţiunea “Ocupaţi Conti!”, organizată de opoziţia proiectului de la Roşia Montană după modelul Wall Street, a strălucit azi la Cluj prin absenţa activiştilor. Vreo 4-5  plecaţi de la serviciu s-au baricadat într-o clădire nefuncţională. Trecătorii, conform declaraţiilor celor din zonă, nu au fost interesaţi de eveniment. Nici de manifestele împărţite. Mitingingiştii s-au ales cu dosar penal. Concluzie simplă: anarhismul nu prinde în inima Ardealului.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (15)

 1. Nov 7, 2011

  Calin

  poate chiar ala e “serviciul” lor. iar de prins nu stiu cum ar fi putut sa prinda la ce protest penibil au facut.

 2. Nov 7, 2011

  Emilia

  Normal ca nu prinde!!! Anarhism in 2011 inseamna penibilitate!!! Adica mai bine faci cu adevarat ceva util ,la fata locului, asa ca instalezi o boxa cu muzica si fluturi un steag jalnic , nu impresionezi pe nimeni!!!

 3. Nov 7, 2011

  Sorin P.

  totusi acea cladire nefunctionala tot are un proprietar al carui acord nu il au, deci actiunea e ilegala. pe langa asta e penibila prin metoda, ca sa nu mai spun de cauza (caci de fapt e opunerea fata de o singura companie, lucru cel putin dubios).

 4. Nov 7, 2011

  Anda

  Anarhismul nu cred ca functioneaza nicaieri, nu numai in inima Ardealului. Cred ca toti ne-am saturat de asa zisi “activisti”, care nu au ce face pe acasa si ies pe strazi. Nici macar nu-i ajuta pe cei “pentru” care militeaza si actiunile lor arata ca, de fapt, sunt contra.

 5. Nov 7, 2011

  Sorina Marcu

  Consider ca activistii astia ar trebui sa-si schimbe numele in “Ruinati Rosia Montana”. Chiar cred ca un banner pe o cladire o sa le ofere de mancare rosienilor care in proportie de 80% sunt someri? De ce naiba nu sunt in stare sa vina cu solutii valide pt a-i salva pe localnici? daca nu le au, atunci de ce sunt impotriva solutiilor propuse de rmgc?

 6. Nov 7, 2011

  Raluca

  Saracul hotel, pe langa ca e vai de el, isi mai si bat joc opozantii proiectului d el. Rusine sa le fie, alt loc nu au gasit!!! Cum de politia nu face nimic????

 7. Nov 7, 2011

  crina

  Sunt curioasa cum se gandesc acesti oameni, ca ar ajuta Rosia Montana acest protest??? Oamenii au nevoie de un loc de munca, au nevoie de un venit, nu de manifestari adolescentine!!!

 8. Nov 7, 2011

  Cezar

  acesta este un “protest” josnic, dupa parerea mea.Chiar nu mi se pare ca salveaza RM prin luarea cu asalt a unui fost hotel si punerea unui banner pe el. Nu ar mai trebui promovati acesti derbedei si ar trebui sa se faca publicitate mai multa la solutii concrete prin care se poate, cu adevarat, salva Rm.

 9. Nov 7, 2011

  Carmen

  Cum poti fi atata de penibil si de naiv in acelasi timp, ca sa crezi ca cineva te va baga in seama sau ca situatia economica se rezolva cumva!!! Banii niciodata nu vor pica din cer, din pacate!!!

 10. Nov 7, 2011

  dacmic

  probabil cei mai multi si-au dat seama de cat de penibila a fost initiativa. macar daca ar fi avut vreo legatura ideea centrala a celor care au pornit-o cu ce au facut romanasii nostri

 11. Nov 7, 2011

  Alina

  In primul rand ca daca e ceva se poate comunica si civilizat. Sa zicem ca s-ar putea apela la astfel de masuri cand nu ai ocazia, cand ti-e interzis sa o faci, dar cand ai toate mijloacele si libertatea necesare, de ce ai apela la astfel de metode?

 12. Nov 7, 2011

  Vali

  Mai bine ca nu prinde, pentru ca ei nu ofera nici o salvare si mai si dezinformreaza. Te fac sa te epsrii cand auzi cuvantul cianura dar nu spun ca in uniune dar si in alte tari de pe tot globul e folosita in conditii de siguranta

 13. Nov 7, 2011

  Zinga

  Concluzia este urmatoarea: RMGC are mai multi sustinatori decat ati crede si lumea, mai ales clujenii, nu sunt interesati de prostiile voastre pentru ca sunteti penibili! Ce credeati ca o sa vina o tara intreaga sa protesteze alaturi de voi? Pentru ce? Ca sa ce? Ca sa calce in picioare alti oameni? Sunteti niste protestanti patetici, ca sa nu zic penibili. Romania nu are nevoie de asa ceva!

 14. Nov 8, 2011

  Silviu

  Si se plangeau la meciul de acum cateva saptamani de pe arena din cluj ca a fost dat semnul salvati rosia montana jos, pentru ca ei ziceau ca nue xista nici o campanie la care sa faca publicitate…asta ce e ? Actiunea asta a fost strict pentru publicitate facuta

 15. Nov 8, 2011

  Vladimir

  Pai, pe cine sa mai impresioneze actele de vandalism si huliganism? Chiar nu mai e nimic nou. Dar, din pacate, cei care sufera in toata aceasta situatie sunt exact cei pe care activistii pretind ca-i salveaza. Aceste actiuni nu fac decat sa puna bete-n roate singurei sanse pentru o viata mai buna pe care o mai au rosienii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.