Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Alegeri în ARRP

Preşedintele ARRP, Rareş Petrişor, a convocat pentru ziua de vineri 25 noiembrie 2011, ora 18.00, în Aula Mare a BCU, Adunarea Generală a ARRP.  Pentru că el nu mai vrea să candideze, suntem în căutarea unui lider care să ne reprezinte breasla. Pot participa doar cei care şi-au plătit cotizaţia pe 2011 (se poate achita şi la intrare în clădire). În ultima şedinţă de board, s-a stabilit reducerea numărului membrilor din conducere la jumătate. În timpul mandatului meu de membru al echipei de conducere am pregătit un proiect de lege privind Statutul specialistului de Relaţii Publice. Aşteptăm ofensiva tinerilor.

Orice membru al ARRP poate veni cu un proiect managerial.  Pe rând, nu toţi de-o dată 🙂

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.