Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Adrian Năstase printre liberali. Când eleganţa intră în politică, bădărănia iese pe geam

Prezent la Clubul Bloggerilor Liberali ( pentru prima oară), Adrian Năstase a impresionat prin sinceritate, bun simţ şi ţinută. Cunosc mulţi oameni politici care, după ce şi-au pierdut fotoliile, s-au comportat ca tineri pensionari trecuţi direct în generaţia expirată. Sau mai rău, ca Miţa-biciclista. Nu mă gândesc aici doar la Mircea Ciumara, Dudu Ionescu, Miron Mitrea, Bogdan Olteanu, Cristian Troacă, Emil Constantinescu,  uitaţi prin depourile politice numărând restanţele la întreţinere. La fel ca şi Călin Popescu-Tăriceanu, fostul premier Adrian Năstase  a apărut în faţa intransigenţilor blogeri liberali nu numai cu lecţia corectitudinii politice asumate, dar şi cu o viziune proprie asupra viitorului.

Nici un resentiment nu i-a brăzdat faţa şi au fost destule întrebări incomode. Şi-a tratat cu eleganţă şi respect principalul adversar. Timp de trei ore a răspuns cu tenacitate la toate temele. Ştie să facă politică!

Nu ştiu de ce foarte puţini oameni politici devin înţelepţi în Opoziţie. Poate aşa e rânduiala lumii sau mulţi nu ştiu să iasă din mahmureala puterii.

Adrian Năstase şi-a recunoscut greşelile nu ca un învins, ci ca un tactician de elită care ştie că retragerile simbolice sunt acţiuni strategice pentru atacul final.

Din multiplele concluzii ale reuniunii: cel puţin una este clară. Traian Băsescu poate fi învins cu mănuşa de mătase. Dar trebuie purtată de cineva cu dichis. Domnilor Ponta şi Antonescu, daţi mârlănia de pe rever că nu vă prinde!

Când eleganţa intră în politică, bădărănia iese pe geam. Asta am putea-o spune dacă ne-am vindeca de cangrenele din noi.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.