Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Administraţia prezidenţială, document unic: Actul de abdicare al lui Traian Băsescu

La toți de față și viitori, sănătate

În viața Statului român s-au produs în ultimii ani adânci prefaceri politice, economice și sociale, cari au creiat noi raporturi între principalii factori ai vieții de Stat.

Aceste raporturi nu mai corespund astăzi condițiunilor stabilite de Pactul fundamental — Constituția Țării — ele cerând o grabnică și fundamentală schimbare.

În fața acestei situații, în deplină înțelegere cu factorii de răspundere ai Țării, conștient și de răspunderea ce-mi revine, consider că instituția prezidenţială nu mai corespunde actualelor condițiuni ale vieții noastre de Stat, ea reprezentând o piedică serioasă în calea dezvoltării României.

În consecință, pe deplin conștient de importanța actului ce fac în interesul poporului român,

A B D I C
pentru mine și pentru partidul meu, renunțând pentru mine și pentru urmaşii mei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca preşedinte al României.

Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat.

25 ianuarie 2012                                                               

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Jan 25, 2012

  Valentin Berceanu

  “Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

  • May 16, 2012

   andulka

   Misu, ti-ai iesit din mana, scri articole din ce in ce mai sctrue.Putem sa avem rege sau presedinte, sau chiar amandoi ; daca nu schimbam clasa plitica si nu infundam inchisorile cu astia de fura miliardele prin licitati manarite , etc.; nu se schimba nimic.Ar fi o varianta cu MONARHIE ABSOLUTA!Respect!Va pupa un alt gogaie.

 2. May 16, 2012

  Eko

  Auzi, stimabile, in loc sa te iei de Basescu, sau de alt prtnedisee, pe care ii schimbam la fiecare 5 (sau 10 ani), mai bine te-ai lua de Tutankamon de Hohenzollern (nu de Romania, da ?), adica de micimea sa bal-bal intaiul, reprezentantul unei institutii vetuste, nu doar in Romania ci si lume, am numit monarhia. Cine are chef de regi, regine, imparati, printese si alte p imi regale, sa se duca in secolul XIX si sa se prosterneze in fata unor capete incornorate (sic!).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.