Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

ACS Recaş – întruchiparea festivă a ideii de viaţă s-a prăpădit

Pe vremea bon-mariage-ului dintre Robul lui Dumnezeu, Nicolae Robu şi Roaba sa, duduia pesedistă, se concepea în eprubetele din rastelul politic al vestului o arătare. După câteva luni de cântece şi descântece a apărut imaturul proiect de viaţă cu nume de damigeană. Cocoloşit şi intubat, hrănit artificial şi botezat într-o biserică de ziua a noua, ţinut în feşe scumpe, mângâiat cu arginţi din visteriile publice, întruchiparea festivă a ideii de viaţă s-a prăpădit. V-am prevenit. ACS Recaş e un avorton politic.

Aşa cum a venit, aşa va pleca.  Întunericul şi uitarea îl vor înveli. Nimeni nu-i va plimba pe străzi praporii cu sfinţi, nu-l va plânge decât osânza conducătoare, va pleca aşa cum a pornit. precum un hoit. La groapa de gunoi dinspre Calea şlogului. O spermatogeneză ratată nu poate hrăni nici viermii. Căsătoria contra-firii dintre PSD şi PNL a dat naştere unui monstru. Se zice că Dumnezeu nu bate cu biciul.

E prima oară, când la o moarte, nu rostesc R.I.P. Creatura nu avea nimic lumesc. O făcătură fără suflet e lucrare diavolească. Ardă în Iad, iar părinţii nenaturali să dea socoteală marelui vizir. Şi-au îngrijit pe banii altora un corp neînsufleţit. Acum să plătească nota de plată. Aşteptăm fişcalul char de vine cu Izâmbanul, dar să vie, pentru că e viu interesul celor care au dat forşpanul şi li s-a arătat un orbete. Dă-l în fras! Traducerea neaoşă a Game-over-ului.

 

 

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. May 24, 2014

    decebal

    BRAVO!
    Mai exista oameni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.