Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

“8000 de pârţuri sunt mai puternice decât gazele lor de şist”

Contra necredincioşilor de la Chevron, o creştină organizaţie din Bârlad a scos 8000 de luptători pe străzi. Nu după principiile tactice ale lui Ştefan cel Mare, cu plimbatul lui Soliman prin mlaştina Podului Înalt, ci după modelul profund românesc: 8000 de pârţuri sunt mai puternice decât gazele lor de şist. Moşii şi babele au tras o fractură de limbă, de n-au înţeles nimic exploratorii care vor să ne scoată vânturile din fund. Gratis. Şi să ne facă şi independenţi de gazele ruseşti. La fel ca la MŢR, preotul a îngânat Mântuieşte, Doamne, poporul tău. Asta după ce 60 de ani, poporul drept credincios i-a aşteptat pe americani. Când vin, popii şi insurgentele societăţi civile (care nu sunt militare) le dau cu icoanele în  cap.  O creştină Creţu, pe nume, şi deputată la ecuson, se plângea ce ne vom face, noi răzeşii, cu apele infestate după fracturarea rocilor? Exploatarea gazelor nu se face pe şest, ci prin puţuri prin care se va inflitra apa printre straturile de rocă, iar gazele, ca beşinile trase în cadă, explică geologii, se vor ridica la suprafaţă.

Creştinii mânaţi la luptă de o hoardă a societăţii cinice pot trage liniştit pârţuri că nu se va cutremura nimeni.

Fracturarea hidraulică e pentru pământ, spun specialiştii, ca şi camforul pentru piciorul de lemn: o frecţie!

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.