Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva August 26, 2012

O ultimă cale de atac la hotărârea CCR, propusă de senatorul Ioan Ghişe

Pentru şedinţa de mâine, senatorul PNL Ioan Ghişe a propus două variante de atac: fie ca Parlamentul să retrimită Curţii Constituţionale hotărârea prin care referendumul este considerat invalid, fie ca Parlamentul să constate că preşedintele suspendat Traian Băsescu este demis. Potrivit acestuia, iniţiativele sale sunt susţinute de conducerea PNL şi speră ca social-democraţii să sprijine demersul.

Eu cred că deja Ponta şi Antonescu au dispărut în weekend din Bucureşti pentru că nu mai văd nicio soluţie de oprire a lui Traian Băsescu, în a-şi lua tronul. Dacă Parlamentul trece peste decizia CCR şi constată că Băsescu a fost demis legal, de abia atunci i se va da apă la moară preşedintelui să suţină că s-a dat o lovitură de stat parlamentară (aberaţia nu+mi aparţine). Să vedem ziua de mâine.