Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

2012, Guvernul a dat de lucru la vânt; 2013, poate şi oamenilor

Dacă pe timpul guvernării Călin Popescu Tăriceanu investiţiile străine ajungeau la 8, 2 miliarde de euro, într-un singur an, în 20012, de abia 1,6 mld Euro (din care 1,2 mld în energia eoliană, dând de lucru la vânt) Primul an al guvernării Ponta de după masivul vot popular nu ar trebui să aibă investiţii doar în vânt, ci şi în oameni. Fă-te, Victore, că dai de muncă !
Proiectul Roşia Montană, cu o  investiţiei în dezvoltarea proiectului minier estimată la 1,7 miliarde de dolari, este pe masa de lucru a guvernului. Toate documentele de avizare sunt depuse la Ministerul Mediului de mai bine de doi ani. Ce se aşteaptă? Banii lui Stan Sisoe?
Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Mar 11, 2013

    Calin

    investitiile straine sunt aproape de zero, cu toate astea Guvernul tot amana cea mai mare investitie privata din tara noastra de pana acum, proiectul de la Rosia! oare de asta suntem cea mai saraca tara din Europa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.