Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

“Antisemitismul le aduce bani”, afirmă Rabinul Eli Caufman

“Antisemitismul le aduce bani, de aceea spun că în România e anitsemitism”, a afirmat Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60, în emisiunea „În arenă”, realizată de Codruţ Burdujan pe postul Litoral TV din Constanţa.

Iată o confirmare din partea unuia de-a lor.

Ştiţi când m-am prins că legea antilegionară e lucrată de Institutul Elie Wiesel? În textul aşa zisei legi se scrie că “persoanele condamnate de un tribunal românesc (deci şi al Poporului) şi de alte instituţii.” Păi, Crinuţ, Scutărel, Gerel, uşor cu pianul că spargeţi clapele. Iniţiatorii legii au băgat acolo, în textul servit lui Crin Antonescu (oare pe câţi bani?) şobolanul şi alte instituţii. Păi care sunt alte instituţii cu drept să condamne? Institutul de Petrol şi Gaz, Asociaţia Filantropia, ACS Recaş?

În lege se spune de ani de puşcărie pentru că faci cultul persoanelor condamnate. Mă arestează dacă rostesc la metrou, de nebun, ţinându-mă de bară, ei wieseliştii, apâcându-mă de …uă?:

“Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,
pentru cântecul tău ţintuit în piroane,
pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! ” (Radu Gyr)
E o lege inutilă, făcută doar să crească antisemitismul în România.Nu văd niciun procuror care să mă caute pe google pentru că l-am deplâns pe distinsul, eminentul, altruistul Mircea Vulcănescu, căci justiţia română nu l-a reabilitat. Mă întâlnesc oricând cu plăcere cu distinsa sa fiică, Măriuca, o doamnă exemplară şi să vorbim despre cum l-a salvat la Jilava pe tânărul evreu de la moarte, întinzându-se pe jos pentru a-l încălzi pe cel cu drept mai mare la viaţă.  Poate ne ridică din crâşmă? Cine? Stafia lui Elie Wiesel? Fi-ţi pe pace. Voi recomanda tuturor tinerilor să meargă la mormântul lui Ogoreanu.

Nu vor mai putea merge românii în pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca pentru că a fost acuzat de Tribunalul Poporului (bolşevic) că a avut legături cu Mişcarea Legionară?

Cum adică Petre Ţuţea nu are voie să poarte numele de străzi pentru că aşa vrea Alexandru Florian, fiiul ideologului stalinist Radu Florian? Stă cu lasoul după cruci şi cu procurorii în chip de lachei? Nu-i voie pentru că legea Wiesel, servită lui Crin Antonescu, interzice acest lucru? Adică străzile cu nume de: Valter Ernő Neulander, Ana Pauker,  Iosif Chișinevschi, Emmerick Stoffel, adevăraţii criminali ai poporului român, pot apărea? Oh, nu. Niciodată.

În Ungaria, lui Wiese

Taguri: , , , , , , , ,

Articole asemanatoare