Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Zgabercea pleacă si(n)gur din TVR?

Cristian Zgabercea, acest Cosi fan tutte al TVR-ului, zice că luni va discuta cu Stelian Tănase eventualitatea unei demisii din postul de producător general, după ce a fost trimis în judecată de DNA. Un dialog ca între caporal şi general. Zgabercea, acest pui de nomenclaturist care a copilărit în Primăverii şi a ajuns din operator director al televiziunii Neptun a lui Mazăre, iar apoi producător general ]n TVR, poate spune franc: “mor cu tine de gât.” Durduliul învârtitor al tuturor banilor publici, omul care deşi a tras ţeapă instituţiei cu 500.000 de dolari prin Izexim SRL, firmă pe care şi-a radiat-o pe timpul lui Nicolau, a devenit în timpul lui Săftoiu consilier, culmea de redresare financiară a instituţiei. Asta în timp ce peste 200 de jurnalişti erau concediaţi. Baştanul cu grad mare nu numai în PSD a avansat la postul de producător general. Dacă osânza lui voia Zgabercea toca şi 50.000 de euro la un meci de fotbal. Se spune că el era omul care făcea şi desfăcea bugetele în TVR.

Cred că instituţia Laurei Kovesi trebuie să instaleze dispozitive serioase de ascultare pentru că meciul va fi greu, între preşedintele desemnat de Parlament şi greuceanul din umbră, mai tare decât primul.

Dacă Stelian Tănase n-ar fi fost moale cu subordonatul său l-ar fi întrebat cum a putut lipsi o lună şi ceva din instituţie pentru a merge în SUA, unde i-a cărat plosca (aşa zice Mazăre) lui Nicuşor Constantinescu pe când era bolnav.

Te doare mintea, Cristian Zgabercea, un individ uns cu toate alifiile sistemului, pare că va scăpa de pârnaie pentru că e diabetic, sărmanul durduliu. Dacă toarnă tot nu-l văd bine pe Stelian Tănase, Zgabercea poate fi piatra de moară a unui intelectual care a încercat să facă cel mai abil balet între Guglielmo şi Ferrando, adică între Ponta şi Băsescu.

Ce păcat că DNA nu are streaming. Aflam totul live.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.