Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Vladimir Tismăneanu cântăreşte legea cu greutăţi convenabile

Într-un editorial pe www.hydepark.ro, domnul Vladimir Tismăneanu, supărat cu Dinu Zamfirescu i-ar fi citit dosarul, zice că nu i se poate cerceta documentele fără acordul său. Domnia sa judecă legea prin excepţii. Uită că în OUG 24/2008, conf. art 3, orice autoritate publică are dreptul de a fi informată, la cerere, în legătură cu calitatea de lucrător al Securitatii sau de colaborator al acesteia al oricărei persoane. 

În plus, domnia sa ca agent de influenţă, ar trebui să ştie că orice personalitate publică poate fi trecută prin filtrul cercetărilor de dosar. Aşa e şi normal să ne ştim …judecătorii. Dacă ar fi dorit să rămână o persoană particulară nu ar fi râvnit după demnităţi publice. Eh, Volo, la unii trecutul atârnă greu la cântar…

Taguri:

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

 1. Jun 7, 2012

  Emigrant

  Ce faci ma fomistule? Ce-i cu tine ma piscotarule?
  Ai vazut ca basescu o ia-n gura si ai intors armele?
  Bravo ma cersetorule!

 2. Jun 8, 2012

  atreides

  Intrebarea este: a fost sau n-a fost?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.