Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Victore, puteai să te medi(t)ezi mai protejat!

Cei patru zburători ai aripioarelor ţărăniste, Miluţ, Ciorbea, Pavelescu şi Lupu, s-au adunat deodată de oaie, nu împreună, în cuibul lor din bv. Carol, ci pe acolo pe unde cântă cucuveaua. La “mediatorul” Traian Băsescu, chiar la prânz. Las deoparte că nici o prerogativă prezidenţială nu-i dă dreptul preşedintelui să rezolve probleme de partid. Ce mă enervează e că după ce şi-a luat Ordinul Regal Nihil Sine Deo, Victor Ciorbea a fugit în deal – nihil sine cononis – să fie împăcat de cumătrul Prinţului din comedia regală. Dacă tot voia să închine steagul naţional-ţărănesc lui Băsescu putea, totuşi, să o facă mai cu perdea. Nu aşa în văzul lumii. Ştim că lui Băsescu îi convine să trimită o fată pricepută pe centura dreaptă a politicii, nu mai are timp de lărgit himenul Albei ca zăpada. Oricare şi oricând, doar, doar ar mai coborî din zestrea electorală a USL.

E de datoria mea să-l previn pe Victor Ciorbea că nimeni nu a ieşit câştigător din negocierile cu Traian Băsescu. Chiar dacă PPE e cu gândul la europarlamentarele (a)viatoare. Doar n-o să piardă Martens etcomp majoritatea parlamentară de dragul partidului lui Coposu. Dacă interesul poartă fesu’, măcar încruscrirea să fie mai cu perdea. De la reuniune Pavelescu a plecat nervos. Nu credeţi poveştile din declaraţii.

Vă spun eu. Ciorbea a biruit un obstacol, dar până în Olimp mai trebuie să treacă prin Arcadia, Mai simplu pe la Paralia.

Apropo, prin Mămulari ai dat de ştire? Victore, nu te încrede în tătari nici când îţi fac daruri. Sunt otrăvite.

Cristi Oprea, în Cotidianul, aminteşte lupta dintre: Klingo şi Băsescu

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Oct 27, 2011

  Maria Ratiu

  Dle Ghilezan imi permit sa fac o observatie: va pripiti de data asta cu judecarea si cu crucificarea lui Victor Ciorbea…Victor Ciorbea nu s-a dus la Cotroceni pentru ca sa se ploconeasca ci pentru ca este de datoria lui sa o faca ca sa impiedice o nefericita alianta pe care cei 3 “oameni ai Cardinalului” ar fi putut-o face cu Diavolul(a se citi traian basescu)inainte de pronuntarea in tribunal a hotararii…Stie ca avea de ales intre a se prezenta sau nu dar din pacate este mancat pe la spate de acesti 3 oameni si nu a putut evita… Basescu este destul de curva ca sa faca aceasta chemare astazi dupa ce Ciorbea a primit medalia de la Rege, tocmai pentru a-l discredita…De ce credeti ca Ciorbea nu a lasat nuci un comentariu? Pentru ca nu merita, e o manevra josnica la care se astepta si la care a decis sa raspunda, obligat fiind de faptul ca doar Domnia sa putea sa impiedice din fasa ca PNTCD-ul sa fie tarat intr-o alianta nedorita… Restul cred ca intelegeti singur, nu e nevoie sa mai pierd timp si spatiu pentru a va explica. Va admir mult, dle Ghilezan dar as vrea sa tratati cu mai multa buna credinta pe dl Victor Ciorbea…Din pacate politica romaneasca a devenit f.f. meandrata si trebuie sa stii sa urmezi bine firul apei altfel risti sa te trezesti ca ai in fata ta un lac pe care nu-l poti trece decat in barca cu dusmanul…

 2. Oct 28, 2011

  Ion-Andrei Gherasim

  Îmi pare bine să văd, deși o știam de foarte mult timp,că prietenul meu Marius Ghilezan gândeste la fel ca mine.Faptul că amândoi am avut privilegiul să stăm un anumit timp alături de Senior ne face să nu acceptăm nici un fel de compromis, de la un lucru care practic nu mai există în politica românească cam de 16 ani (trecerea la cele veșnice a Seniorului):PRINCIPIILE
  Bravo Marius!!!!

  • Oct 28, 2011

   Constantin Armenean

   Mă bucur să mai aud că: “Principiile nu se negociază”, numai astfel arta compromisului în politică rămâne validă. E o axiomă. Felicitări și ţie Ionuţ!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.