Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Victor Ponta se uită prea mult la filmele cu James Bond

Victor Ponta zice la Antena 3 că există trei instituţii care nu au fost compromise:BNR, SRI şi SIE, şi acestea “trebuie să-şi păstreze independenţa, echidistanţa.” Zilele acestea, oamenii îngheaţă unilateral de frig în stradă pentru ca sistemul echidistant să rămână la fel, doar personajele politice să facă pirueta. Aşa crede Victoraş. Ei, nu!

Aşa doboară Ponta sistemul corupt? Cu o limbă trasă serviciilor secrete? Ce crede că şefii acestor instituţii vor da bugetele din mână pe cioara de pe gard? Măi, Victoraş, joacă-te cu lopăţica în locuri mai calde, că aici îţi îngheaţă puţulica.

Liberalii au o şansă istorică: să se rupă de PSD şi să meargă singuri în alegeri. O susţin, repet şi o semnez.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Jan 23, 2012

    Val

    va imaginati ca Victor Ponta facea aceasta declaratie fara acordul lui Antonescu?… Va imaginati ca nu au discutat impreuna subiectul pana acum?… Daca n-au facut-o inseamna ca sunt complet nepregatiti sa guverneze, daca au facut-o si au ajuns la concluzia enuntata de Ponta, inseamna ca sunt doi ticalosi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.