Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Urmașul Angelei Merkel ne cere să renunțăm definitiv la Basarabia

A trecut neobservată declarația Philipp Missfelder, preşedintele organizaţiei de tineret al CDU din Germania, junele lider al partidului Angelei Merkel, prezent la o reuniune a YEPP de la București:
„România trebuie să îşi îndeplinească promisiunea făcută în noiembrie 2010, de a semna tratatul de frontieră cu Moldova,“ citat de Adevărul. Tinerii PD-L au asistat impasibili de mesajul  Cancelariei de la Berlin, prin vocea Jungistului creștin-democrat. Traducerea acestuia este  ”Recunoașteți TRATATUL RIBBENTROP-MOLOTOV pentru că Angela Merkel a reluat bunele relații cu Moscova.” Practic, ni se transmite cu nerușinare că trebuie să renunțăm definitiv la BASARABIA. Și nimeni nu reacționează. E incredibil. 

Iată prețul susținerii lui Traian Băsescu în invizibila ”lovitură de stat”.

Eu cred că pentru asta ar trebui să iasă românii în stradă, nu pentru blocări de proiecte de dezvoltare economică. Cum adică, să vii la București și să ne ceri imperativ un lucru imposbil? Ciudat este că nimeni nu a reacționat la tupeul imberbului politician, desprins parcă din JUNGE-UNION-ul din vremurile lui Hitler.

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

 1. Oct 10, 2013

  Ioan

  Românii trebuie să iasă în stradă pentru nenumărate lucruri și să se susțină unii pe alții. Dacă Dvs. credeți că Roșia Montană este un proiect de dezoltare economică vă înșlați amarnic. Știați că se câștigă 800 de locuri de muncă (dintre care doar câteva procente pentru români) dar se pierd peste 20.000 (din industria lemnului, agricultură și minerit)? Eu zic să punem umărul la toate aceste lucruri. Vine 20 octombrie ieșim pentru Basarabia, până atunci ieșim și contra un proiecte aberante (ce mai contează pământul cănd și el si tu am devenit otrăviți)?

 2. Oct 27, 2013

  ciupi

  Trebuie sa iesim in strada si pentru Basarabia si impotriva maghiarilor care cer autonomie, si pentru Rosia Montana, si pentru multe alte drepturi pe care nu le mai avem, si etc etc etc… Doar daca vom fi uniti, vom face fata!

 3. Nov 11, 2013

  Alina

  Acesta este un articol extrem de tendentios pentru ca nu unirea cu Basarabia este problema reala a Romaniei, in contextul in care Romania este vanduta in buna parte intereselor corporatiste! In plus, in contextul UE, problema Basarabiei este doar pentru a distrage atentia de la cea mai importanta problema cu care se confrunta Romania dupa ’89 incoace: coruptia si vinderea acestei tari corporatiilor, si transformarea Romaniei in enclava intereselor straine (evreiesti, in speta…)! Proiectul RMGC este un atentat la CONSTITUTIA ROMANIEI, UN ATENTAT LA DREPTUL DE PROPRIETATE, UN ATENTAT LA POPORUL ROMAN, UN ATENTAT LA LIBERTATE, SI PROMOTORUL UNEI CATASTROFE ECOLOGICE in Romania! Asa sa le ajute Dumnezeu promotorilor RMGC/CHEVRON, dupa cum vor ei sa “ajute” poporul Roman in a avea o viata mai buna!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.