Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

#unitisalvăm: anunţ mortuar

Sincretism în discreţie. Aşa s-ar putea descrie anunţul #unitisalam. Un mail coborât din gmail, precum un gând bolnav, a lovit din nou. Grevă cetăţenească. Zic anonimii din spatele mega secretizatului ID. Luptă cu Roşia Montană. Care roşie? Ieşiţii ieşiţilor neamului nu ştiu că ne întâlnim la Tribunal? Păi da, dar asta cu greva e de balamuc! Cum să protestezi faţă de o clasă politică prin neparticipare? E un non-sens. Alina Mungiu-Pippidi mai eşti acolo? Sau s-a terminat programul de finanţare? Nu le mai faci partid?

Una dintre dedatele în bordură cu petul a postat pe contul ei de facebook cum va vota. Va face o căsută cu uniţisalvăm. Really, there are all the cows at home? Adică, mai are tipa ţigle pe casă?

Cred că Spitalul 9 e depăşit în puterea de diagnostic.Trebuie clădite scări pentru furtunile de la mansardă.

Problema nu e la rara-bovis, ci la rara IQureasă. Aia ce se dă deşteaptă. De face şi desface guverne mondiale, dar nu poate pune boii la carul #unitisalvăm. Păi de ce nu le-a făcut duduia aia cu nume dublu de regizor şi de istoric o platformă program? Unde să se dea de-a dura #unitisalvăm, Roşia Montană, până să li se răcească gura.

Acum pe bune, eu cred că am citit anunţul mortuar al spiralei integrării în absolut! Eu aşa simt.

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.