Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Un turnător la Securitate a ajuns preşedintele Academiei Române

Pe model politic, elitele se degradează. Galopant. La Academia Română, în locul lui Haiduc la sfârşit de mandat a ajuns Ionel Valentin Vlad, susţinut de PSD.  Deşi are cap de recomandare indicele Hirsch 11, obţinut pe baza a 116 lucrări ISI, poartă o coadă de turnător la Securitate. Chiar dacă a fost absolvit de CNSAS că nu a făcut poliţie politică, memoria dosarului său poartă o foaie care-l denunţă şi-l acuză. Mai mult, pupila Ecaterinei Andronescu e şi  anti Proiect Roşia Montană convins, el orchestrând din umbră baletul conferinţelor fonfleu, sponsorizate de Soros. Dacă preşedintele şi-a pus un Vlad mai mare peste FRF, de ce nu şi-ar pune şi pesediştii un alt Vlad şi mai mare, mai bătrân, în jilţul în care au stat pe rând Treboniu Laurian, Ioan Heliade Rădulescu, Mihai Kogălniceanu etc. Dacă tata are mere, mama are pere.  E epoca vlazilor care nu trag în ţeapă. Ei întruchipează însăşi ţeapa arătată poporului român.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.