Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Un securist ministru la “Fonduri europene”

Bă, dar numai de ei dau! Marius Nica ăsta, ce-şi va depune jurământul de ministru în faţa preşedintelui, e securist cu acte în regulă. Mai mult se ocupa şi de recrutarea ziariştilor. Eu înţeleg că media e plină de acoperiţi şi de descoperiţi, dar agentul 007 se recomandă doar ca agent, nimic cu altceva. Ce-l mână în luptă pe Nica Popii? Să fie ce cred eu?Se aruncă anateme peste unul ca profesorul Marga. Sigur nu am apărat niciodată un turnător la Securitate, dar eu cred că e mult mai periculos un cadru activ, unul conectat SIMPLE SPIESprin 7 GSM cu structurile de comandă, decât unul ce şi-a ispăşit greşelile tinereţii. De la spovedania Înalt Prea Sfinţitului Corneanu am învăţat că trebuie să mai şi iertăm.

Dar că serviciile secrete controlează totul şi generalii sunt la vedere e semn că se instituie dictatura cu faţă umană.

Ce cred eu? Că diviziile serviciilor secrete vor să controleze toţi banii europeni. E doar o părere, altfel nu-mi dau seama cum de nimeni nu urlă despre jaful din POSDRU.

Acum pricep de ce nu găsesc niciun parlamentar să promoveze legea scoaterii ofiţerilor acoperiţi din media. Un amic, mare liberal, mi-a spus că nu se poate. De ce? Pentru că presa ar fi afaceri private. M-am lămurit, de unde bate unda…

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.