Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Un român a spulberat mitul rezistenţei Porsche 997 Carrera Turbo la impact

George Parteca (24 de ani), fiul patronului hotelului Del Mar din Mamaia, a reuşit cu sacrificiul propriei vieţi să spulbere mitul rezistenţei la impact a bolidului Porsche 997 Carrera Turbo. Producătorul german se lăuda cu până mai ieri cu protecţia sa supraoţelită. Nu-i aşa. Viaţa bate filmul publicitar. La 240 la oră, hazardul nu mai ţine de nicio tehnică.

Doi amici de-ai mei se grăbeau să ajungă la mama unuia dintre ei la spital la Cluj. Cel de la volan gonea cu 120-140 la oră. Pasagerul din dreapta i-ar fi spus mucalit: “bagă 200 măcar să nu ne chinuim prin spitale!” Au ajuns teferi dar mama murise cu o zi înainte.

Tot pe Litoral, acolo unde se pare că părinţii vântură banii mai bine, un primar dintr-o minusculă comunitate se văita unei verişoare de-ale mele de nenorocirea băiatului său care s-a răsturnat cu Audi A9 şi că nu ar fi avut asigurare. N-am putut să nu mă abţin să/l întreb: păi dacă a a avut 200.000 de euro să dea pe maşină, nu mai avea 2000 şi pentru Casco? Vă las pe voi să ghiciţi de unde avea primarul dintr-un sătuc aproape un sfert de milion de euro să dea pe maşina copilului. Dacă  tot scriem, baştanii zic că presa e rea.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.