Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Un prieten de-al meu s-a proclamat dictator şi şi-a făcut o ţară

Adi Rusu, unul dintre cei mai buni reporteri pe care i-am avut la “Evenimentul zilei”, pe când coordonam ediţiile locale ale ziarului, s-a retras în Maramureşul natal şi şi-a făcut o ŢARĂ. Nu e o glumă. A avut o emisiune ŢARA MEA, pe care a transformat-o într-o comunitate, cu aproape 2000 de membri. Sătul de neregulile descoperite în zeci de ani de investigaţii jurnalistice, s-a declarat dictator. Regulile le face el. Nu se supune nimănui. Toţi îi respectă TIRANIA. O exprimă frumos seară de seară dintr-un studio al unei televiziuni locale. Bea “nesulică” şi critică pe “flămândoci”. Citeşte ziare ca Badea, dar nu e atât de coleric. Diminutivele sale sunt delicioase. Ca orice abaţie care se abate de la canon, a fost atacată. I s-a luat emisiunea. A trebuit să-şi reia mereu din mersul lucrul început. Nu convine băieţilor cu chipie. Existenţa unei organizaţii necontrolate provoacă frisoane. Ce atrage publicul seară de seară este felul inimitabil de a fi detectiv de presă. Trimite ziua o cameră în locurile cu probleme şi seara dă drumul la refrene care cam SPARIE Puterea locală.

A rezolvat multe dosare de corupţie. Mai abitit ca Koveszi (cacofonie intenţionată). Ştiind că idealul e un deşert, i-a dat numele primului său copil SAHARA. Admirabil personaj. Trebuie să-l cunoaşteţi. Îţi trebuie ceva abilităţi ca să poţi să-i deschideţi fereastra sufletului.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.