Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Tabouleh, între Jihad şi Naked Vegan Party

O minunată şi sănătoasă salată de sezon, preparată din patru legături de pătrunjel, patru fire de ceapă, două fire de usturoi, o lămâie, sos de rodii, două-trei roşii tăiate mărunt, o lingură de miere, două linguriţe de ulei de măsline, cuşcuş sau grâu pisat şi înmuiat, poate fi tabouleh, o reţetă marocană de succes. E bună de mâncat cu humus. Pătrunjelul, ceapa, usturoiul se toacă mărunt. În bol se amestecă toate împreună cu sosul de rodie, sucul de lămâie, linguriţele de ulei, mierea. Se aduagă sare după gust şi chimen pisat.

Sigur că în lipie are gustul cel mai bun.

Cum ar fi să dai o petrecere cu Tabouleh, să pui muzică arabă pe SmartTv, să dansezi lasciv şi să te înregistrezi cu telefonul şi apoi să pui pe Youtube? Ar fi fancy aşa?

Nu ai putea fi acuzată, ca amfitrioană de jihadism, pentru că nu ai pături cu Răpirea din serai în background şi nici cagule pe fălci, doar urme de iarbă şi ce iarbă, yam, yam….

Sau poate te hotărăşti la un Naked vegan party că doar tot vine sezonul cald. Intri şi tu în rând şi-n pielea goală klumea nouă.

 

 

Taguri: , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.