Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Surorile Coposu se delimitează de Aurelian Pavelescu

Surorile lui Corneliu Coposu – Flavia Balescu si Rodica Coposu – au precizat, într-un drept la replica remis Ziare.com, că nu doresc că evenimentele organizate de Fundatia “Corneliu Coposu” să fie asociate cu Pavelescu sau cu PNŢCD, mai ales acum, în campania electorală. Preşedintele cu ştampilă al PNŢCD a afirmat că partidul a organizat mai multe evenimente pentru comemorarea lui Corneliu Coposu, printre care şi cel organizat de surori la Zalău.

“În legatura cu afirmatia făcută de domnul Aurelian Pavelescu în data de 20 mai, 2012, în Ziare.com,  referitor la comemorarea lui Corneliu Coposu în Salaj, considerăm necesar să facem următoarele precizări:

În 18 si 19 mai a avut loc la Zalău festivitatea de premiere a elevilor participanţi la a 3-a ediţie a concursului ‘Corneliu Coposu în Istorie’, iniţiat de Fundaţia Corneliu Coposu din Bucureşti şi filiala din Zalău.

Fundaţia ‘Corneliu Coposu’, fiind apolitică, evenimentul nu are nicio legătura cu formaţiunea politică pe care domnul Pavelescu o conduce şi nici cu numele domniei sale”, se arată în dreptul la replica remis Ziare.com.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.