Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Sixtina din cavoul liberal

Trei greşeli capitale de strategie politică a făcut PNL Bucureşti în mai puţin de jumătate de an: desemnarea necharismaticului Cristian Buşoi, a outsider-ului Marian Munteanu şi a insipidului Cătălin Predoiu, candidaţi ai partidului pentru cea mai importantă competiţie electorală a alegerilor locale din România.  Primăria Bucureştiului nu se câştigă de franzele, înlocuitoare de kebab, darmite de băieţii kaviar, în plimbări printre plasele de rafie. Dacă liberalii aveau minte îi contrapuneau Gabrielei Firea pe Adriana Săftoiu, dar temerea că între ea şi Băsescu se va declanşa jihadul a dus la cea mai mare înfrângere din 1990 în Capitală.

Bomboana pe colivă: asocierea dintre Piedone şi Sava, pictarea feţelor cu personajele de desene animate Shrek şi Wolverine, fiind catapulta şi berbecul care au invalidat trigonometria lui Pitagora. PNL -19% + PDL -16% = 12,87. Alegătorii consecvenţi ai PNL nu au suportat ofensa şi au votat mulţi împotrivă.

Căpcăunul verde din mlaştină şi mutantul super-erou, autointitulaţi PIE şi Sava, ar trebui să fie pictaţi pe Sixtina Capelei liberale.

Fresca poate să intre în manualele despre harakiri politic.

Mai mulţi amici susţin că ziua de ieri a consemnat trecerea în lumea drepţilor a ceea ce a fost Marele PNL. De acum partidul lui Brătianu şi Pache Protopoescu va fi istorie.

Vorba unui coleg, să-l ducem la Bellu pe mortul liberal, pentru a nu face două deplasări, una la Coposu, alta la Florica.

Vasile Blaga poate continua măreaţa lucrare pedelistă. Mortul liberal nu se mai întoarce la viaţă. Blazonul trebuie dus la arhive, altfel va fi folosit ilicit de duşmanii capitalismului.

Cum ar sta oul Faberge pe Miţa pedelista sau pe Ancuţa, chiloţel? PNL-ul de astăzi, victorios în accepţiunea lui Blaga, arată ca o mahoarcă trasă într-un tub de cohibă sau ca dudizarea Casei regale.

Nobleţea vine dintr-un dat genetic, nu dintr-un transfer de măsele cariate sau prin fărbuirea feţelor cu personaje de desene animate.

Lăsaţi defunctul PNL să se ducă liniştit la groapă!

 “Există bere şi bere fără alcool, există cafea şi cafea fără cofeină, există ţigări şi ţigări lights, există flori şi flori din plastic, există femei şi femei gonflabile, există liberalism şi social liberalism. Eu beau cafea adevarată, fumez ţigări, ofer flori, iubesc femei şi sunt liberal,” avea să postuleze Horia Rusu, marele liberal plecat la ceruri.

Odihnă veşnică!

 

 

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Mar 24, 2017

    Dedicated server

    Remarcandu-se prin cultura medicala, a desfasurat o intensa activitate recunoscuta atat in tara, cat si in strainatate, devenind membru corespondent al Societatii de Chirurgie de la Paris, numele sau fiind citat in prestigioase reviste medicale din intreaga lume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.