Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Scandalos!!! În timp ce românii sunt luaţi de pe străzi şi băgaţi în dube, un comando unguresc ocupă biroul unui ministru

foto Adevărul.ro

Stau la un vin fiert cu poetul liberal şi libertarian Stoian G. Bogdan. Tocmai povestim despre cum a fost şi el reţinut împreună cu site-ul de cultură. Fiind avocat, va da în judecată Jandarmeria pentru reţinere abuzivă. Dar pentru asta trebuie să plătească taxa de timbru, plus că dosarul se duce la Parchet…. Şi vine ştirea. Un comando GreenPeace ocupă de mai multe ore biroul unui ministru al Guvernului României. R0xana Iordache descrie savuros evenimentul.

Mindenki mást szeret

Cer neacordarea avizelor de mediu pentru proiectul Roşia Montană. Te freci la ochi şi nu-ţi vine să crezi. Românii sunt băgaţi în dubă pentru că merg pe stradă, iar agitatorii unei organizaţii străine se leagă de caloriferul din biroul ministrului Laszlo Brobely. Poţi să crezi? Brr. Te freci la ochi.  Dar imaginile spun tot. Cum au putut intra aceşti eco-terorişi? Ce a făcut jandarmul la poartă. De la o poştă se văd echipamentele pe care le purtau.

Şapte militanţi au fost din Ungaria, cu MTI şi Duna TV, moţ după ei, deci pregătiţi pentru scandal.

Denise Rifai: “Din cei 25 de protestatari, trebuie să vă spun că numai opt au fost români. Restul, au fost membri Greenpeace din Europa, respectiv din Austria, Germania, Ungaria, Italia şi Slovacia. Un alt lucru pe care trebuie să vi-l mărturisesc este faptul că protestatarii români au primit amenzi în valoare de o mie de lei, atunci când au părăsit instituţia. Aceste amenzi le-au primit nu pentru deranjarea liniştii publice, ci pentru faptul că nu s-au legitimat la intrare. Un alt lucru pe care aş dori să vi-l menţionez este că protestul membrilor Greenpeace a început în jurul orei 09:30, în această dimineaţă. Şi au fost 12 protestatari care s-au legat cu lanţuri nu doar de calorifere, ci şi de diferite obiecte de mobilier din sediul biroului ministrului mediului.”

Ministrul mediului i-a primit politicos cu ceai şi cafea. Le-a ascultat revendicările şi ca mulţumire pentru ospitalitate s-au legat de calorifer. Băi, bine măi agitatori, drept îi?

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Feb 2, 2012

    Ungaria si uzul ilegal de “arme ecologice” in razboiul secret dus impotriva Romaniei. De la “cianura ucigasa” din Baia Mare la Rosia Montana | Ziarişti Online

    […] In contextul reluarii atacurile “ecologiste” maghiare la adresa Romaniei, de la comandourile eco-teroriste ale Greenpeace – Ungaria la inventiile Monicai Macovei si “bombele atomice” ale extremistului […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.