Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Rugbiştii Timişoarei pentru prima oară pe podium după 19 ani

Daniel Borzaş, bucuros. A reuşit să ducă Timişoara pe podiumul Campionatului intern de rugby după 19 ani. Era să scriu ‘după 20 de ani’. Poate anul viitor voi scrie din nou campioană după 40 de ani. Conform relatărilor presei timişorene, aproximativ 30 de fani au ținut să-i întâmpine pe băieții lui Cioriciu, învingători în finala mică a SuperLigii Cec Bank, cu Farul.

Rugbyștii timișoreni au ajuns în parcarea Iulius Mall puțin după ora 18 și au fost întâmpinați de câțiva zeci de iubitori ai rugby-ului din Timișoara. Jucătorii au coborât pe rând din autocar, cu medaliile de bronz la gât. Trofeul acordat echipei clasate pe locul 3 a fost prezentat de directorul sportiv Dănuț Borzaș, iar apoi a fost ridicat, pe rând, de fiecare component al echipei, scrie NewsTimişoara.

Cu toții au convenit ca în weekend-ul viitor să se pună la cale o sărbătoare în toată regula, iar în centrul atenției să se afle trofeul Cupei României Roşia Montană Gold Corporation, care se va desfăşura sâmbătă la Alba Iulia.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.