Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Reînvie Naţional-socialismul în România prin caracatiţa Soros?

“Este scandalos ca după 23 de ani de la revoluţia anticomunistă să vezi pe străzile Bucureştiului  pancarte cu “Jos Capitalismul!”, scrie pe facebook Virgil Niţulescu, unul dintre cei mai liberali oameni politici, azi director al Muzeului Ţăranului Român. Acest om ştie mai bine ca alţii ce înseamnă responsabilitatea politică, pentru că a fost unul dintre susţinătorii Legii patrimoniului, a salvării Temniţei comuniste de la Râmnicu-Sărat şi a promovat restaurarea valorilor noastre naţionale.

Bogdan Duca, unul dintre cei mai conservatori gânditori din tânăra generaţie, citează pe site-ul de socializare mesajul uneia dintre participantele cele mai înverşunate de la mitingurile de anul trecut din Piaţa Universităţii, o monarhistă convinsă: Lilick Auftakt (într-o discuţie personală despre mitingul din Bucureşti):

“Ce om serios se poate duce la miting cu Cernea, Crăciun, Nicuşor Dan şi… niste legionari?”

Nu am ieşit pe străzile Timişoarei în 1989, riscându-mi viaţa, împreună cu toată familia mea, pentru ca azi imberbii manipulaţi de oficinele lui Soros, numite ONG-uri, să promoveze un anticapitalism deşănţat.

fascismInvers ca în Marin Preda, timpul nu mai are răbdare.

Aceşti stângişti declaraţi trebuie izolaţi, stigmatizaţi şi deferiţi justiţiei. Dacă mai trăia Moruzov, azi înfundau beciurile puşcăriilor pentru propagandă sovietică. Prea sunt blânde serviciile de informaţii româneşti cu agenţii străini interesului nostru naţional.

În decembrie 1989, am strigat în Piaţa Operei din Timişoara: “Vrem capitalism!”

 

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

 1. Sep 2, 2013

  Darius

  Ghilezan, daca ti-ai riscat viata strigand “Vrem capitalism!”, esti cel putin la fel de natang ca atunci cand crezi ca sclavia actuala este dezirabila. Pana se prabuseste si sistemul asta, asa cum s-a prabusit si cel comunist, iti urez somn cuminte, linistit. Nani bun!

 2. Sep 2, 2013

  Daca locuitorii din Rosia Montana vor sa se scalde in cianura este doar problema lor dar ce au cu noi? | Hai ca se poate!

  […] una insa nu voi participa niciodata la proteste organizate de ONG-uri sponsorizate de Soros desi am inteles ca majoritatea celor care protesteaza sunt de buna credinta si nu au nici o […]

 3. Sep 4, 2013

 4. Feb 11, 2014

  Adrian

  “Aceşti stângişti declaraţi trebuie izolaţi, stigmatizaţi şi deferiţi justiţiei.”
  Serios?
  Izolați, nu prea se poate. Fiindcă sunt, oricum, mai mulți decât căzăturile care se autodefinesc “de dreapta” (și care, de fapt, sunt “orișicum”).
  Stigmatizați? Adică înjurați? Asta se face, da.
  Și “deferiți justiției”? Da’ pentru ce infracțiune? Pentru “Jos Capitalismul”? Pe bune? Și cum le ziceai la ăștia de strigă așa? Național-socialiști? Iar ăi de i-ar vrea la pârnaie sunt democrați și liberali, nu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.