Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

“Read a tree”, o nouă aplicaţie făcută de români

Căutam să pozez magnolia din curte şi am dat peste aplicaţia “READ A TREE”. Fotografiezi un copac şi primeşţi o carte electronică gratis. O bună investiţie pentru protejat pădurea. Şi e o iniţiativă românească, făcută de Grey Wordwide pentru Elefant.ro.

emma Jane AustenAm descărcat, am fotat şi am primit Emma, de Jane Austen. O carte, ce-i drept cam plicticoasă despre domnişoara Woodhouse, care se plictisea prin palatul ei, without action. Dar tot am primit aşa că o lecturez, dacă tot e pe de-a fecea 🙂

Fă şi tu ceva!

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

 1. Apr 16, 2015

  Iullia

  Ați primit-o în limba română sau în engleză?

  • Apr 16, 2015

   Marius Ghilezan

   in engleza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.