Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Prinţul alungat

Prin aşa zisele probe administrate de conspiratori împotriva lui Nicholas De Roumanie Medforth-Mills şi prezentate M.S. Regelui Mihai l s-a dat o lovitură de palat. Din victimă, Nicolae poate ajunge erou. Astăzi în toate casele românilor se vorbeşte despre soarta nedreaptă a tânărului charismatic cu sânge regal. I s-a retras un titlu princiar, a fost scos din lista succesorală, dar nimeni nu-i poate lua sângele nobil. A colindat România, s-a implicat în protecţia mediului, a promovat literatura, a ţinut în braţe copiii cu dizabilităţi. Peste tot a fost primit de primari, prefecţi ca un Prinţ adevărat.
Monarhia are trecut şi viitor. Prezentul nu există. Dacă ar fi trăit Corneliu Coposu acel document din 1 august 2015 nu ar fi fost semnat de Rege.
Într-o bună zi, când mulţi dintre noi nu vom mai fi, poporul român va fi liber să-l recheme pe charismaticul Nicolae înapoi.
Istoria e plină de retrageri strategice pentru asaltul final.
I-aş transmite lui Nicolae să fie la fel de bun, de îngăduitor, de tonic şi de charismatic. Şi nu în ultimul rând să-i ierte pe acuzatori.
Textul din comunicatul remis presei de către Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, astăzi, prin care afirmă că:”Poziţia de Principe al României şi prezenţa în Linia de Succesiune la Coroana României impun un mod de a-mi conduce viaţa pe care găsesc dificil să îl accept” pentru mine sună la fel ca textul de Abdicare a Regelui cu ameninţarea execuţiei e o mie de tineri în faţa Palatului Elisabeta.
Nicholas va rămâne în sufletul românilor ca un model de conduită, de modestie şi de altruism.
Come back as soon as posssible!

I s-a luat titlul de Alteţă Regală. Noi putem să-i spunem, aşa mai popular: PRINŢUL.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Oct 23, 2015

    Maria-Doina Stavar

    Ma bucura nespus existenta acestui articol pe care l-am gasit abia azi,intamplator. Imi surade inima la gandul ca exact acelasi apelativ il folosesc si eu si-l explic in acelasi mod ca in articol pentru Printul Nicolae. Doar ca eu sper sa poata reveni mai curand ! E incredibil cum de la plecarea fortata a Majestatii Sale din fruntea tarii, sunt promovate in mare masura doar nonvalori si nonpatrioti. Pana cand vom mai inghiti atata manipulare abjecta ?!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.