Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Plutim pe un câmp tactic al CIA?

Biroul Executiv al SRI a decis că nu e nimic în neregulă să pleci ca ofițer activ pe banii unui om de afaceri, urmărit penal, care a făcut afaceri numai cu statul. Dar pentru că ține la onoarea militară, Coldea s-a cerut afară. 

Pleacă în adormire.
Precedentul fiind creat, acum orice ofițer poate călători în Seychalles pe banii unui contractor privat. Dar nu despre asta vreau să vorbim.
Firmele acoperitului Ghiță au ras toate contractele de IT de pe Seap. Nu a existat o competiție corectă cu intreprinzătorii fără mir de la stăpânire. Nimeni nu face nicio anchetă.
Statul a ajuns la mâna unui borfaș.
Dacă Ghiță este un ofițer al vreunui serviciu străin? Cum de nu poate fi localizat prin gps? El trimite corespondențele priu porumbei, nu prin whatsapp? Asta ne frământă.
Pare că are o protecție internațională, altfel nu-mi imaginez cum cad reprezentanții instituțiilor de forță ca popicele.
Oare acuzațiile lui la adresa lui Kovesi și a lui Coldea că ar fi în slujba unor servicii secrete străine, alegațiile nu trebuie investigate?
Și dacă e așa?
Kovesi pleacă. Importantă e ca instituția să rămână.
CIA este serviciul cel mai suplu din tot inteligence-ul lumii. Se remodelează și se reintepretează.
Osama bin Laden era în timpul războiului dintre mujahedini și sovietici omul CIA. A sfârșit tăguit prin GPS ash wash.
Niciun agent al vreunui serviciu secret, urcat în vreo poziție statală, n-a sfârșit în patul lui.
De notorietate a fost interpelarea lui Noriega, de la proces, adresată fostului șef al CIA: “John, alta ne era înțelegerea.”
Nimeni nu l-a văzut la față pe Pacepa, dar mulți se laudă că sunt în corespondență cu el. Și trebuie să se apropie de suta de ani.
Mă tem că suntem pe un câmp tactic, prinși în războiul serviciilor secrete.
Prea agitată e unitatea de presă, coordonată din buncher…
Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.