Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Pluralism de Bruxelles

Doi reprezentanţi ai Bruxelles-ului s-au pronunţat din unghiuri opuse asupra proiectului de la Roşia Montană. Comisarul pentru mediu, Janez Potočnik, al Consiliui European, a spus că executivul tuturor statelor membre nu poate interzice mineritul cu cianuri şi că decizia e a statului român, asta într-un dialog cu Tőkés László, europarlamentar român. De partea opusă s-a situat Jo Leinen (prima oară l-am citit Lenin), preşedintele Comisiei de Mediu din Parlamentul European, socialist la bază. Amândoi sunt asemănători la vârstă. Peste 60 de ani. Dacă primul a vorbit în termeni tehnici, cel de-al doilea, trădat de subconştient, a explicat împotrivirea sa în termeni sexuali. “Proiectul RMGC este precum sexul neprotejat, adică o plăcere scurtă și un chin lung ulterior”, a spus SPD-istul german, prezent la Bucureşti.  Dacă politic mai poate, sexual se pare că nu şi atunci vorbeşte din amintiri.

Asta-i frumuseţea Bruxelles-ului. Unii sunt pro, alţii contra şi nimeni nu se duşmăneşte.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.