Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Pe stadionul de rugby “Arcul de Triumf”, ciumpalacii Soros sunt aşteptaţi la un mol

“Dat fiind faptul că FRR a păpat bani buni de la gold, ar merita să venim cât mai mulţi şi să încurajăm naţionala de rugby în 7 cu mesajul “Uniţi salvăm Roşia Montană”, scrie un amărăştean pe contul de facebook al “salvatorilor” de Roşii Montane. Cu ce să încurajaţi voi? Să le daţi în cap cu steagurile voastre maghiare?

Ca unul care scoate periscopul de pe terasă şi vede tot ce se întâmplă pe stadionul “Arcul de Triumf”, cred că voi pune zimbrii tineri la un mol de peluză pentru cei cărora le e pielea nescărpinată.

Băi, ciumpalaci, FRR are nevoie de sponsori nu de “salvatori din opera bufă a lui Soros”!

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.