Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Omul din Şuta care l-ar putea trimite pe Blaga acasă

În multe locuri partidele au pus batista pe ţambal. Cum Ilie Sârbu nu are rival ARD-ist cunoscut în colegiul său care şerpuieşte conform dorinţelor dresorului roşu, aşa s-a aranjat şi cu Vasile Blaga să nu aibă emoţii în alegerile din 9 noiembrie. Dar de n-o fi cu banat, măritul lider de la centru, ars în pelicula ţiclamen a ARD-ului, e cu mult sub tânărul Marcel Suciu, pus doar de formă de către USL pe zona de vest a judeţului Timiş. Dar cum bănăţenii mei nu agrează viniturile, iacă tronc, tânărul venit cu izâmbanul din Şuta, taman la Cimişoara, să se însoare cu o jună jurnalistă, ajunge să se bată cu mai marele Pedelist. Conform unor surse locale, Marcel Suciu a luat satele la pas şi s-a pus serios pe treabă, ca orice bănăţean de ispravă. Şi conduce cu 52% în sondaje. Sigur că îl avantajează şi sigla USL. El a fost două mandate consilier judeţean al PSD, loc din care nu a făcut valuri politice. Omul din Şuta trimis la sacrificiu, în prag de Ignat, îi sare la beregata lui Blaga şi speră să-l învingă. Ar fi supriza etapei din duminica lui 9 noiembrie. Dar sigur că liderul ARD mai are şi varianta redistribuirilor. Poate să intre în Parlament cu voturi ale colegilor. Dar e de tot râsul să fie bătut de inginerul din Şuta (Caraş-Severin). Pe buletinul de vot îl găsiţi ca Matei Suciu, mama lui îi spunea Marcel. În modestia lui nu are nici pagină de net.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.