Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Omul din dosarul “Flota”, sponsorul copilăriei Simonei Halep

Simona Halep a dezvăluit recent numele sponsorului său din copilărie: Corneliu Idu. Dar cine este Idu? Un fost căpitan de navă, care s-a ocupat de tranzacţii cu vapoare, aşa apărând în dosarul “Flota”. El deţine 51% din acţiunile operatorului portuar Comvex, afacere de peste o sută de milioane de lei anul trecut, prin care este controlat tot importul şi exportul de minereuri de fier, cărbuni, cocs şi bauxită din portul Constanţa.

Corneliu Idu a construit un complex de tenis în Mamaia, unde s-au antrenat Simona Halep, Horia Tecău şi alte sute de tineri.

Puţină lume ştie că şi Prințul Dimitrie Sturdza, alt omul-cheie din spatele ascensiunii spectaculoase a revelaţiei tenisului mondial, Simona Halep, a avut încredere în talentul ei şi a sposnorizat-o pe cand era pe locul 572 WTA…

Poate că investind în Simona Halep, Idu  şi-a şters din păcate, fin şi inteligent, nu ca George Copos, care nu-i în stare nici măcar un titlu de carte să scoată, darmite vreun sfanţ din averea lui de ciorditor, lăsat la vatră.

“Pay-back-ul” lui Ţiriac nu e decât o altă formă de băgat bani în buzunare, nici el nu susţine sportul care l-a făcut om.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.