Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Oamenii puterii despre manifestaţiile din Piaţa Universităţii

Senatorul PDL, Iulian Urban, despre mitingul din 14 ianuarie 2012:
Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plang de tot ce-i inconjoara
Deputatul PDL, Gheorghe Albu, a declarat că, în opinia sa, nu poate fi vorba de proteste ale cetăţenilor, ci despre adunări ale “fanaticilor de la echipele de fotbal, ca Steaua sau Dinamo”.

Andreea Pora: “ În Piaţă există grupuri dirijate.”

Tiberiu Lovin: “Eu nu-s impotriva voastră, a celor care aveţi vreme de pierdut pe la mitinguri, a mamelor iresponsabile care se duc în gloată violenţa cu nişte copilaşi şi a unor boschetari care aruncă pietre spre forţele de ordine.”

Robert Turcesu: “Este o inconştienţă să-ţi duci copiii mici la manifestaţii.”

Vladimir Tismăneanu: “Cine i-a încurajat pe ultraşi, pe radicali, din ce străfunduri ale nemulţumirii şi frustrării s-a născut aceasta mişcare, cel puţin aparent lipsită de structură şi de program, care ar merita studiată de cei care îl acuză mereu pe Traian Băsescu de populism? Este vorba într-adevăr de o mişcare socială?”

Emil Boc: “Soluţia nu este să aruncăm cărămizi în dreapta şi în stânga.”

În decembrie 1989, aceştia ar fi vorbit despre noi sigur  la fel din biroul de presă al lui Emil Bobu.

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.