Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Youtube de România

 

Românii sunt în stare de performanţe remarcabile. Compania LiveRail, fondată de Andrei Dunca și Sergiu Biriș, doi IT-işti din Cluj, a fost achiziţionată de Facebook cu 400 mil de Euro. În urmă cu zece ani erau unii dintre cei 100.000 de studenţi ai Universităţii Babeș-Bolyai. În 2007 au iniţiat platforma de sharing Trilulilu.ro.

Ulterior au dezvoltat un soft pentru testarea reclamelor. În câţiva ani a ajuns cea mai mare platformă din lume, cu peste 5 miliarde de afişări lunare, depăşind celebra companie AOL. Clujenii au dezvoltat o tehnologie ce permite afişarea de reclame în clipurile video online în funcţie de preferinţele şi obiceiurile utilizatorilor. Unii au poreclit afacerea Youtube de România. LiveRail stabilește standardul mondial pentru soluții tehnologice inovatoare de publicitate video. Aceasta oferă editorilor tehnologie premium pentru a-i ajuta pe publicitari să vândă produsele lor.

Cu siguranţă niciun ministru nu le va cere părerea despre cum s-ar putea vinde inteligenţa românească.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.