Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Mihai Neamţu, de la ţărănismul monarhic la Noua Republică

 

Mihai Neamţu, unul dintre sinecuriştii regimului Băsescu (a studiat în America pe banii publici româneşti), gândeşte şi vorbeşte ca şi mentorul său Vladimir Tismăneanu. Are probleme cu semantica prezidenţială, când preşedintele se referă la Regele Mihai 1, şi are suficient timp liber să înfiinţeze un partid în avalul zoaielor portocalii plecate din hârdăul imposturii numite Partid Democrat – Liberal. El zice că Regele a ajuns în braţele stângii.

Pentru că PD-L este pe făraş, ţuţerii ideologici ai aşa zisei drepte au pornit la căutarea Albei ca Zăpada. Acestui Neica Nimeni, Mihai Neamţu, i s-a repartizat flancul Noii Republici, o mişcare capabilă să coaguleze un grup de intelectuali care nu au activat politic.

“România are nevoie din 2012 încolo de oameni de excelenţă,” zice acest Blogary teller de sub fusta portocalie. Noroc că nu-l bagă nimeni în zeamă.

Manifestul mişcării Noua Republică

A se citi în alt cod: Noul Candiano Popescu vrea să fie aghiotant al Regelui şi creează Noua republică de la Ploieşti

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.