Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Nicolae Robu îşi iasă din ţâţâni

” D-le Popoviciu, vă ştiam nemernic şi nesimţit, dar nu-mi puteam închipui că nemernicia şi nesimţirea cuiva poate merge atât de departe. Eu n-am lipsit nicio oră din Primărie în interes personal, mai mult, eu muncesc zilnic nu doar 8 ore, ci de dimineaţa până seara, inclusiv în multe din weekend-uri. Eu am făcut prin munca mea cinstită o mulţime de lucruri pt Timişoara, in timp ce dv sunteti o rusine!”

Acest mesaj a fost trimis prin SMS de primarul Timișoarei, profesorul universitar Nicolae Robu, către deputatul Alin Popoviciu, care i-a contorizat, azi, deplasările externe.

Domnul Robu se consideră un fel de conte Mercy, nu suportă ca nimeni să-i conteste Suveranitatea. După ce a plătit întreaga presă locală, se burzuluieşte la unul din opoziţie. N-am lăudat niciodată prestaţiile lui Alin Popoviciu, pedelistul care şi-a plătit apariţiile în media. Dar, totuşi, limbajul periurban descalifică plantatorul de palmieri şi făurar de echipe născute moarte. ACS Recaş nu e Poli!

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.