Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Moscova, atât de dragă protestatarilor anti Roşia şi lui Roşca Stănescu

Vreo sută de protestatari s-au aşezat pe şaua simbolului Piaţa Universităţii pentru a arăta măritului electorat român că nu vor independenţa energetică a României. După ce Traian Băsescu a spus la investitura lui Attila Korodi (fiu de dac):”Ceea ce vă cer, domnule ministru şi domnilor membri ai Guvernului, este să vedeţi dacă e fezabilă Roşia Montană. Dacă este fezabilă, daţi rapid avize, dacă nu, spuneţi nu investitorului, pentru că fiecare zi în care întârziem ne va costa enorm în următorul proces. Nu mai ţineţi astfel de subiecte în dezbatere publică pentru că descalifică autorităţile române.”

Sorin Roşca Stănescu e mai nou vârful de lance contra gazelor de şist, a exploatărilor miniere, a oricăror investiţii durabile. De  ce? Simplu. Pentru că investitorii nu au trecut şi prin Siliştea lui. Mai mult, e pregătit pentru o candidatură liberală în sectorul 2. Nu mai contează că are grad mai mare decât Mona Muscă, dată afară pe motiv de colaborare cu Securitatea.

Revenind la subiect, am fost printre primii din România care am prevăzut posibilitatea ca statul român să piardă miliarde de dolari în cazul închiderii proiectului Roşia Montană.

Aş propune companiei SRS und asociaţii să purceadă la drum şi să deschidă un proiect de investiţii. Nu pot spune că nu ar avea suficienţi bani. Averea sa e comparabilă cu cea a canadienilor.

Aş fii primul care a scrie un reportaj despre Roşca&sun şi cum scot ei aurul din pământuri.

Până la proba lucrului cu cazmaua, afirm  că face jocul Moscovei. România poate fi independentă energetic faţă de Rusia şi dacă preşedintele Traian Băsescu, susţinătorul vehement al acestor proiecte, nu ar mai fi.

 

 

 

 

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (5)

 1. Apr 12, 2012

  gelu

  Domnule Ghilezan
  Eu continui sa cred ca nu este normal ca presedintele sa faca campanie publica pentru promovarea intereselor financiare ale unei companii private. Nu imi amintesc cazuri in care presedintii unor tari democratice sa intre cu bocancii peste ministrii, dand indicatii despre cuma cand si in ce fel sa-si indeplineasca atributiile. Daca dl Basescu (nume legat de productia de gaze naturale) nu este convins de competenta lui Korodi era suficient sa se abtina de la investirea sa.
  ceea ce trebuie remarcat este faptul ca dupa aceasta intreventie pretul actiunilor gold a cazut vertiginos, 30%.
  Daca Basescu isi vinde repedea actiunile mai salveaza ceva, daca nu ….asta este.

 2. Apr 12, 2012

  tot gelu

  faceti un efort si vizionati documentarul de pe TV5, si da, nu este sponsorizat sau realizat de eternul dv Nemesis: Soros, Piata Rosie sau cei 12 protestatari nebuni.
  TROU STORY
  Au Canada, le nord du Québec et de l’Ontario recèle d’immenses richesses minières, qui ont généré des profits faramineux, au mépris de l’environnement et de la santé des travailleurs. C’est une histoire qui passe par le nickel de Sudbury, l’argent de Cobalt, l’or de Timmins, le cuivre de Rouyn.

  Réalisation : Richard Desjardins, Robert Monderie, 2010.
  Pays : Canada

 3. Apr 12, 2012

  Shadow

  @Dle Ghilezan

  nu vreau sa discut aici oportunismul unor insi precum srs dar simpla desconsiderare a debaterii publice de la nivel prezidential denota o apropiere flagranta si directa as spune chiar “filiala” de ceea ce dvs numiti ca fiind moscova si defineste mentalitatea comunista(decizia se ia doar sus si nu conteaza plebea ca ea nu stie).

 4. Apr 13, 2012

  Emigrant

  WoW!
  Deci cine se opune mafiotilor de la Rosia si agentilor lor de infleunta gen Ghilezan este comunist vandut rusilor.
  Plimba ursu bai papagalule platit de mafioti!
  Gaseste ba niste abureli mai inteligente!

 5. Apr 17, 2012

  Tudorache Gabriela

  Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.