Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

La mulţi ani Mihailor şi Mihaelelor din lumea-ntreagă! Trăiască Regele!

Prenumele Mihai este purtat de 360.872 de români,Mihail (54.158), Mihăiţă (27.197), potrivit unui comunicat MAI de anul trecut.

Doina Uricariu scria în ultima sa carte “Scara leilor” că după abdicarea forţată a Regelui din 30 decembrie 1947 peste un milion de români au fost botezaţi cu numele Suveranului. Cei care poartă acest nume ar trebui să se gândească şi la încărcătura emoţională a bunicilor lor atunci când şi-au botezat copiii.

Mihai este azi pe buzele românilor. Un gând ales pentru cei care vor spune măcar o rugăciune pentru Regele Mihai.

Trăiască Regele!

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.