Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Mihai Goțiu cere ce știe că nu i se va da: Acreditarea

Mihai Goțiu este în spume. Nu a fost acreditat ca ziarist independent. Parcă în adins a formulat cererea pentru a fi respins. Ca jurist ar fi trebuit să știe legea electorală, dreptă, stângă, nedreaptă, așa cum e, cu a sa cerere “imbecilă” de acreditare din partea unei instituții media o jurnaliștilor. Dar el și-a forțat norocul, așa cum se spune pe la noi. Doar pentru a se victimiza. E ca-n reclama de la Dolce, cu tânărul lovit de căruciorul din supermarket al unei doamne. Știm povestea asta. Cine țipă mai tare atrage atenția.

 

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.