Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

MICHAEL SCHUMACHER va fi dus acasă

Corina, soţia lui Michael Schumacher a anunţat că a finalizat dotarea apartamentului în care va fi adus soţul ei.  Conform presei de specialitate, a cheltuit 19 milioane de dolari pentru amenajarea spaţiului şi crearea condiţiilor medicale, la standardele cele mei bune. Pentru mutarea sa din spital, medicii şi-au dat acordul. O echipă îl va supraveghea permanent acasă. Şansele revenirii sale sunt minime.

insula lui Michael SchumacherPrivindu-i casa din Elveţia, de câteva zeci de milioane de dolari şi insula proprie, donată de şeikul Emiratelor Unite Arabe, în valoare de şapte milioane de dolari, nu pot să mă gândesc mai mult la faptul că cea mai mare avere a unui om este VIAŢA.

Chiar ieri am predat editurii noua mea carte: “Anatomia succesului,”  de convorbiri cu profesorul Dorin Sarafoleanu, despre acest miracol dat de Dumnezeu şi cum cei mai bogaţi oameni ai României vin la spital cu ce au mai de preţ pe lume: VIAŢA.

“Omul când vine la tine, îţi încredinţează ţie ca medic, mai mult decât unei bănci,

ce are el mai de preţ, viaţa lui.” (prof. doctor Dorin Sarafoleanu)

Gestul Corinei e înduioşător şi remarcabil. Dar oricâte milioane de dolari ar avea nu-l va putea scoate din starea vegetală. Poate văzând ce a păţit unul dintre marii campioni ai lumii vom şti să preţuim mai mult cea mai mare bogăţie de pe pământ.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.