Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Mi-a apărut o nouă carte: ANATOMIA SUCCESULUI

Vineri, tipografia m-a fericit cu primele exemplare din noua mea carte ANATOMIA SUCCESULUI, de vorbă Dorin Sarafoleanu. Este cea de-a opta din cariera mea publicistică.

Ca doi bănăţeni, hoavări pe deasupra, am stat la givan cam o lună şi jumătate. Am corectat, revizuit, adnotat întâmplări reuşite din viaţă.

coperta carte octombriePoate mulţi se întreabă de ce se încăpâţânează unii performeri români să concureze sub steagurile tricolore în marile competiţii ale lumii. Simplu, pentru că sunt născuţi români.

Dorin Sarafoleanu este un simplu caz de reuşită profesională. A condus toate forurile mondiale ale specialităţii sale, locuind, trăind şi muncind la Bucureşti.

Până ce veţi citi această carte, se poate comanda aici, rămâneţi cu preconcepţia că doar în străinătate de poţi realiza. Eh, nu! Sarafoleanu e excepţia care  infirmă regula. Dar cum a biruit toate alegerile profesionale? Simplu, ascultând de mentorul său Mihai Lăzeanu.

verisorii mei si carcea

Mă întreabă mulţi de ce scriu atât şi nu mă cocoţ pe tembeliziuni. Simplu cărţile bune rămân în memoriiile vremurilor (internetul nu poate lua foc ca Biblioteca din Alexandria n.a.), pe când spectacolul lumii nebune zboară.

Deja am înregistrat primele comenzi de carte pe site-ul Bookiseala.ro şi primii cititori mi-au udat-o la “Carul cu bere”, verişorii mei dragi Mircea şi Cornelia.

 

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Oct 24, 2014

    Alexandru Cristian

    FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Alexandru si Ana Maria Cristian

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.